Tervetuloa!

Onnittelut opiskelupaikasta ovat paikallaan ja me hallarit toivotamme sinut tervetulleeksi Vaasaan! Ihanaa, että olet valinnut hallintotieteet, voin taata ettet joudu katumaan valintaasi.

Uuden opiskelijan, eli täällä kutsutun fuksin, ensimmäiset viikot ovat kiireiset, mutta sitäkin tapahtumarikkaammat. Ne ovat ne hetket, jotka tulet muistamaan koko opiskeluaikasi. Ensimmäisten päivien ajan informaation määrä on valtava, kun saat tietoa opiskelusta, koulustamme, tapahtumista, ainejärjestöistä, ylioppilaskunnasta ja vaikka mistä! Suosittelen suuresti osallistumaan ensimmäisien päivien infotilaisuuksiin, sillä siellä saat arvokasta tietoa tulevasta. Lisäksi en voi liikaa korostaa erilaisia opiskelijatapahtumia, joita tuleva syksy muuten on todella täynnä. Niissä tulet tapaamaan uusia opiskelukavereita ja pääset sisälle yliopistomaailmaan. Lisäksi ensimmäisestä päivästäsi lähtien mukana tulee olemaan sinun oma upea hallintotieteen tuutori, joka auttaa sinut aloittamaan yliopiston mahdollisimman mukavissa merkeissä.

Hallinnoijat Ry on Vaasan yliopiston hallintotieteiden opiskelijoiden oma ainejärjestö, kampuksella meidät tunnetaan hallareina. Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa teidän, tulevien hallareiden, etuja kampuksella, lisätä koulutuksen tunnettavuutta, järjestää teille tapahtumia opintojen vastapainoksi ja toteuttaa edunvalvontaa. HalHallitus eli Hallinnoijat Ry:n hallitus on täällä sinua varten, joten olethan rohkeasti yhteydessä meihin missä tahansa asiassa! Hallituksessamme on kymmenen jäsentä, ja tulet tapaamaan heidät myöhemmin tässä julkaisussa. Tulet myös tapaamaan meidän ensimmäisenä päivänäsi yliopistossa, sillä me järjestämme teille ensimmäisen illan bileet. Odotan innolla että pääsemme tutustumaan juuri sinuun.

Tapahtumia me järjestämme laidasta laitaan, niin työelämään liittyviä excusioita, sitsejä, hallarit hikoilee- hetkiä, beerpong-turnauksia, kahvihetkiä ja vaikka mitä muuta! Toivottavasti sinäkin löydät tiesi kaikkiin meidän tapahtumiin. Lisäksi meillä on useita yhteistyökumppaneita ympäri Vaasaa, ja kun liityt meidän jäseneksi niin sinäkin olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihimme!

Minun kaksi opiskeluvuottani Vaasassa ovat olleet elämäni parhaat vuodet, eikä ole pelkkä sanonta että opiskelu on ihmisen parasta aikaa. Järjestötoiminta vei minun sydämeni jo ensimmäisenä vuonna ja hetkeäkään en muuttaisi. Opiskeluajasta kannattaa nauttia ja tehdä siitä oman näköisensä, ja Vaasassa sinun mahdollisuudet ovat rajattomat. Tehdään ensi syksystä kaikkien aikojen fuksisyksy!

Puheenjohtaja,

Vappu Vuori

Näiltä sivuilta voit myös löytää paljon hyödyllistä tietoa koskien opintojasi ja yliopistoelämää:

  • Ainejärjestösi Vaasassa, Hallinnoijat ry.
  • Ensimmäisenä päivänä uusien opiskelijoiden oppaina toimivat tutorimme.
  • VYY:n sivu uudelle opiskelijalle ja tutor-koordinaattorin tervehdys – tsekkaa erityisesti Uuden opiskelijan muistilista opintopaikan vastaanottamisesta ja asunnon hakemisen vinkkeihin!
  • Käy kurkkaamassa, millainen porukka tämän vuoden Halhallitukseen kuuluu!
  • Kun sinua mietityttää mikä tahansa asia liittyen opintoihin, täältä löydät koulutusvastaavamme sekä yhteydetiedot oppiaineiden edustajiin.
  • Vuoden 2019 fuksiksi valittu antaa vinkkinsä uusille opiskelijoille.
  • Käy lukemassa hallintotieteilijöiden ammattiliitosta YKAsta, ja ketkä kampuksella vastaavat liiton asioista sekä linkittää opiskelijat ja ammattiliiton SYY-Wasassa.
  • Ekat viikot tulee olemaan täynnä toimintaa, ota siis aikataulut  haltuun!
  • Uuden opiskelijan ABC kokoaa yhteen opiskelijalle olennaisen termistön.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.