Onnittelut opiskelupaikan johdosta!

Vaasan yliopiston kaunis kampus sijaitsee meren äärellä ja on valmiina vastaanottamaan uudet opiskelijat. Olet lämpimästi tervetullut osaksi tiedeyhteisöämme ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen.

Yliopisto-opinnot tuovat mukanaan myös paljon uutta ja tuntematonta; uudet opiskelumuodot, uudet ystävät ja ehkä myös uuden kaupungin. Tuutorit ja omaohjaajat auttavat sinua opintojen alkutaipaleella. Aina on olemassa joku jolta voi kysyä mitä tahansa!

Hallintotieteiden koulutuksessa pyritään jatkuvasti vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin. Opintojesi aikana opit etsimään ja soveltamaan saamaasi tietoa erilaisissa yhteyksissä. Olemalla avoin uusille asioille sekä olemalla osa yhteisöä jossa luodaan uutta, tulet löytämään oman polkusi ja saamaan hyvät eväät tulevaisuutta varten.

Tavataan elokuun lopulla hallintotieteiden opintojen merkeissä!

Aurinkoista kesää!

Marja Vettenranta
Koulutusvastaava, hallintotieteet
029 4498175
marja.vettenranta@univaasa.fi

 


Hallareista löytyy myös neljä oppiainevastaavaa. Jokainen edustaa omaa pääainettaan, ja heiltä voit saada apua esimerkiksi opintosuuntaa valittaessa. Oppiainevastaavien tärkeimpänä tehtävänä on edesauttaa opiskelijoiden ja henkilökunnan välistä kommunikaatiota.

Tässä pienet terveiset oppiainevastaavilta:

 

Hei! Olen Heini, 26-vuotias kolmannen vuoden hallintotieteiden opiskelija Espoosta. Pääaineeni hallintotieteissä on aluetiede. Sivuaineitani ovat julkisoikeus, ympäristöala sekä julkisen toiminnan perusteet. Aluetiede oli selvä valinta pääaineekseni, koska minua kiinnostaa kestävä aluekehittäminen ja –suunnittelu sekä kaavoitus. Vapaa-ajallani urheilen muun muassa juoksemalla ja käymällä salilla. Ensi vuonna on tarkoitus juosta ensimmäinen maraton! Kesän työskentelen nyt Helsingissä, mutta syksyllä suuntaan taas takaisin opintojen pariin Vaasaan, joten nähdään kampuksella! Minulle voi ehdottomasti laittaa sähköpostilla kysymyksiä liittyen aluetieteen opintoihin.

 

Terveisin Heini Sinisalo


Moikka! Tiedän, että varmasti jokainen tuttu ja tuntematon on jo ehtinyt onnittelemaan opiskelupaikasta, mutta vielä kerran onnea! Ja tervetuloa Vaasaan! Mä oon Sina ja parisen vuotta sitten muutin Vaasaan Tampereelta. Aloitan siis syksyllä kolmannen vuoteni Vaasan yliopistossa, ja opintosuuntana mulla on sosiaali- ja terveyshallintotiede eli sote.

Vastaan mielelläni kysymyksiin soten opiskelusta, mutta toki saa myös kysyä mitä vaan opintoihin liittyvää. Oppiainevastaavien isoimpana tehtävänä on edesauttaa opiskelijoiden sekä henkilökunnan välistä kommunikaatiota. Toivonkin, että laitatte rohkeesti huonoa, hyvää tai kehittävää palautetta erityisesti soten kursseista. On äärimmäisen tärkeetä, että kurssit vastaavat myös opiskelijoiden tarpeita. Kaikkien oppiainevastaavien sähköpostithan löytyy esim. hallareiden nettisivuilta!

Tsemppiä vielä fuksisyksyyn! 😊

Terkuin Sina.


Moikka! Paljon onnea opiskelupaikan johdosta! Mun nimi on Jenni ja oon alun perin kotoisin Oulusta. Aloitan syksyllä kolmannen vuoden hallintotieteiden parissa ja toimin tänä vuonna julkisoikeuden oppiainevastaavana. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa.
Oppiainevastaavana tarkoitukseni on edistää opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan välistä yhteistyötä. Jos sulla tulee mieleen kysymyksiä julkisoikeuteen tai muuten vain opiskeluun liittyen, niin ota ihmeessä yhteyttä! Oon mukana myös tutorprojektissa, joten tullaan varmasti tapaamaan syksyn aikana!
Tervetuloa Vaasaan!

Jenni Taipaleenmäki


Moikka kaikki!

Mun nimi on Ilona ja oon seuraavaksi kolmannen vuoden hallintotieteiden opiskelija täällä Vaasassa ja pääaineenani on julkisjohtaminen. Julkisjohtamisen monipuolisuus ja esimieslähtöinen tarkastelutapa kannustivat itseäni valitsemaan juuri sen pääaineekseni. Opinnoissa keskitytään laajasti organisaatioiden tutkimukseen, henkilöstö- ja taloushallintoon sekä julkisen toiminnan erityispiirteisiin. Laajat valmiudet työllistyä monella eri sektorilla esimerkiksi asiantuntija- ja esimiestehtävissä on julkisjohtamisen vahvuus. Toimin tänä vuonna julkisjohtamisen oppiainevastaavana, joten jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä kursseista tai ylipäätään opinnoista niin mulle voi laittaa viestiä asiaan liittyen!

Terkuin: Ilona

 

Oppiainevastaavat 2019