Tapahtumat

Täältä löydät Hallinnoijat ry:n järjestämiä pienempiä ja suurempia tapahtumia!

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan akateemisia juomalauluja. Sitseillä on monesti teema, jota illan ohjelma jollakin tavalla tukee. Sitseillä jalkaan vedetään haalarit, mutta muuten pukeudutaan teeman mukaisesti. Yleensä paras pukeutuja palkitaan ja vain mielikuvitus on rajana teeman toteuttamisessa! Mikäli haalarit eivät kuulu sitsiasuun, siitä ilmoitetaan etukäteen. Hallarit sitsaavat vähintään kolmesti vuodessa; helmikuussa, vappuna ja syksyllä.

Hallinnoijat ry järjestää noin kahden viikon välein Hallarit hikoilee-liikuntatapahtumia, jotka koostuvat erilaisista lajikokeiluista. Tarkoituksena on järjestää kaiken muun opiskelijaelämän vastapainoksi liikunnallista ja alkoholitonta tekemistä. Tapahtumat ovat kaikille opiskelijoille avoimia tiedekuntaa tai ainejärjestöä katsomatta.

Tiedot tulevista liikuntatapahtumista ilmoitetaan Instagramissa sekä  Hallarit hikoilee Telegram-ryhmässä!

Tervetuloa mukaan!

Kerran kuukaudessa Halhuoneella järjestetään kuukauden kahvihetki, jonka aikana jäsenistölle on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Kahvihetken yhteydessä on hyvä tilaisuus päästä juttelemaan muiden hallareiden ja Halhallituksen kanssa, ja pohtia vaikka opintoihin liittyviä mietteitä tai turista muuten vain niitä näitä, sekä ostaa hallareiden haalarimerkkejä. Seuraa ilmoittelua tulevista kahvihetkistä Instagramista sekä Telegramista!

Excursiot eli excut ovat työelämävierailuja, joilla on tärkeä merkitys opiskelijajäseniemme ammatti-identiteetille. Excursioita järjestetään organisaatioihin, jotka ovat hallintotieteilijöille mahdollisia työ- tai harjoittelupaikkoja. Vuosittain järjestämme 1-2 excursiota ulkopaikkakunnille ja mahdollisuuksien mukaan näillä reissuilla luomme kontakteja muihin alamme opiskelijoihin.

Excursiot järjestetään yleensä yhteistyössä Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry:n paikallisjärjestö SYY-Wasa ry:n kanssa. Excursiot ovat mainio keino tutustua oman alan monipuolisiin uramahdollisuuksiin.

Vuosijuhla on akateeminen perinne, joka kannattaa kokea ainakin kerran opiskeluaikana. Vuosijuhla on kaksipäiväinen tapahtuma, joka koostuu cocktail-tilaisuudesta, kolmen ruokalajin juhlaillallisesta, jatkoista sekä seuraavan päivän silliaamiaisesta eli silliksestä. Juhliin pukeudutaan juhlavasti, etiketin mukaisesti: miehet frakkiin tai tummaan pukuun ja naiset pitkään iltapukuun. Vuosijuhliin voi osallistua joko yksin, avecin kanssa tai kaveriporukalla.

Cocktail-tilaisuudessa kutsuvieraat esittävät tervehdyksiään vuosijuhlia juhlivalle järjestölle. Illallisella kuullaan aterian lomassa puheita ja lauletaan lauluja. Illallisen jälkeen on tapana tanssahdella ennen jatkoille siirtymistä. Vuosijuhlien jatkot ovat vapaamuotoisempi tilaisuus, jossa usein on pientä iltapalaa ja esiintyjä/DJ. Sillikselle juhlaväki kokoontuu seuraavana päivänä muistelemaan edellistä iltaa sekä nauttimaan pöydän antimista syöden ja juoden.

Vuosijuhlat ovat ehdottomasti yksi ikimuistoisimpia opiskeluajan tapahtumia. Hallinnoijat ry viettää vuosijuhliaan viiden vuoden välein.

Hallarit viettävät vuosittain pikkujoulut, joissa vanha hallitus kiittää kuluneesta vuodesta ja uusi hallitus esittäytyy. Illan aikana vierailee myös jokaisen lempihahmo – Joulupukki! Lahjan saa, jos on itse ollut antelias.

Tässä huikeassa beer pong -turnauksessa joukkueet kisaavat keskenään ja lisäksi paikan päällä ON LUVASSA muutakin ohjelmaa ja rentoa hengailua!