Morjes!

Mun nimi on Riikka, oon 20-vuotias ja oon kotosin Ylivieskasta Pohjois-Pohjanmaalta. Vaasan yliopistossa mulla starttaa ens syksynä toinen vuosi ja tuskin maltan oottaa sitä, sillä mun eka vuosi oli aivan huikee!

Meitsi valittiin vuoden fuksiksi 2018 ja mun vinkki kaikille uusille fukseille on lähteä mukaan kaikkeen mikä vähänkin kiinnostaa. Jokaiselle löytyy jotakin yliopistosta, joten rohkeasti vaan mukaan eri tapahtumiin ja toimintaan! Itellä tuli käytyä aika ahkerasti kaikenlaisissa tapahtumissa ja niistä on jäänyt käteen pelkästään hauskoja muistoja ja hyviä kavereita.

Alku varsinkin voi olla aika toiminnantäytteistä, mutta ekoista viikoista ja koko fuksivuodesta kannattaa todellakin ottaa kaikki ilo irti, kerkee siinä välissä lepäämäänki onneks! Alussa jotkin asiat saattaa tuntua sekavilta, kun kaikki on niin uutta ja infoa tulee joka suunnasta, mutta muistakaa että tutorit ovat täällä teitä varten ja he kyllä auttavat alkuun erittäin hyvin.

Voin sanoa, että alussa kaikkia jännittää ja Vaasa oli mulle (ja monille muille) ihan vieras paikka kun tänne tulin, mutta ei siinä kauaa mennyt kunnes tunsin oloni kotoisaksi täällä. Vaasan yliopistossa on aivan mahtava yhteishenki, ehdottomasti pienemmän yliopiston suuri etu!

Mut hei, onneksi olkoon vielä kerran ja nähdään kampuksella syksyllä!