Syksy 2019

ELOKUU & SYYSKUU

Elokuussa fuksit saapuivat kampukselle ja Hallinnoijat ry järjesti hallarifukseille syksyn alussa tapahtumia, kuten kaikkien hallarifuksien yhteiset ekan illan etkot, peli-illan ja perinteiset hallariaiset. Lisäksi hallitus oli mukana VYY:n kaikille fukseille suunnatuissa tapahtumissa kuten rastiralli ja kastajaiset, joissa uusi teltta pääsi myös ensimmäistä kertaa käyttöön. Fuksien tapahtumat huipentui virkaanastujaisiin Butcher & Bankerissa.

Syyskuussa pidettiin lukukauden ensimmäinen kahvihetki ja startattiin hikoilut käyntiin lentopallon ja jalkapallon parissa. Haluamme kiittää ja kannustaa hikoilijoita, joten tästä syksystä alkaen kun on käynyt hikoiluissa kolme kertaa saa Hallarit hikoilee -haalarimerkin.

Edunvalvonnan puolella syyskuusta alkaen ollaan aktiivisesti tavattu eri toimijoita, erityisesti tila-asiat ovat olleet keskeisenä aiheena.

LOKAKUU

Lokakuu pistettiin käyntiin pesispelillä Tuttia vastaan, tällä kertaa peli päättyi Tutin voittoon.

Kävimme syysretkellä runsain joukoin, kiersimme Öjenin luontopolun ja paistoimme makkaraa syksyisissä tunnelmissa.

Lisäksi lokakuussa pelattiin ultimatea ja strategoa.

Haalarit saapuivat ja pidettiin haalareiden ompeluilta yhdessä SYY-Wasan kanssa.

Haalarit pääsivät myös käyttöön Hallinnoijien haalarisitseillä, jossa fuksit pääsivät tutustumaan enemmän sitsikulttuuriin.

MARRASKUU

Hallinnoijat ry täytti 36 vuotta ja ensimmäistä kertaa Hallinnoijat juhlisti syntymäpäiviään myös välivuotena cocktailtilaisuuden merkein. Tapahtumassa päästiin nauttimaan puhujista, cocktail-menusta ja livemusiikista sekä tietenkin hyvästä seurasta. Hopeiset ansiomerkit myönnettiin Helmi Niskaselle ja Johanna Kalliokoskelle.

Projektijaosto järjesti marraskuussa ensimmäistä kertaa oman tapahtumansa, Speed Friendingin. Tapahtumassa oli hyvin osallistujia, niin itse hallareita monilta vuosikursseilta kuin myös muidenkin alojen opiskelijoita. Poikkitieteellisyyttä tuli esille myös kun beer pong-turnaus järjestettiin yhdessä Politivaksen kanssa.

Marraskuussa järjestettiin syksyn excursio Tampereelle, kohteina olivat Tampereen kaupunginhallinto ja Pirkanmaan ulosottovirasto. Pian excun jälkeen järjestettiin alumni-ilta, jossa päästiin keskustelemaan alumnien kanssa ja esittämään työelämään liittyviä kysymyksiä rennoissa tunnelmissa. Koulutuspoliittisiin kysymyksiin taas sai vastauksia kopo-kahveissa.

Marraskuussa hallarit hikoili koripallon ja pilateksen parissa.

Kuun lopussa pidettiin syyskokous, jossa käytiin läpi talousarvio ja toimintasuunnitelma ensi kaudelle, sekä uusi hallitus valittiin.

HalHallitus 2020

JOULUKUU

Joulukuussa hikoilut päätettiin keilauksen parissa, kiitos kaikille hikoiluissa käyneille tästä syksystä!

Hallinnoijat ry:n jaostoille, oppiainevastaaville, toimihenkilöille ja tutoreille järjestettiin kiitosilta. Myöskin kauan odotetut pikkujoulusitsit pidettiin Dompalla.

Lisäksi vielä ennen joululomalle menoa tavattiin henkilökuntaa ja käytiin läpi syksyn palautekyselyssä nousseita asioita, vastauksista julkaistaan oma blogiteksti tammikuun puolella.

Haluamme kiittää kaikkia huikeasta vuodesta ja oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

HalHallitus19 kiittää kuluneesta vuodesta!