Halhallitus 2016 esittäytyy

Uusi halhallitus on jo tovin aikaa paiskinut töitä. Jotta uudet halhallituslaiset tulisivat teille hallareille tutuiksi, päätimme esittäytyä jäsenistöllemme blogin välityksellä!

Tapani Veija, puheenjohtaja

Hyvää alkanutta vuotapsatta kaikille! Olen edelleen Tapani Veija, 21-vuotias virtolainen toisen vuoden julkisoikeuden opiskelija. Tällä kertaa kuitenkin kirjoittelen yhdistyksemme puheenjohtajana, sillä vuoden vaihtuessa vaihtui myös Hallinnoijat ry:n hallitus. Hallituksestamme löytyy tänäkin vuonna lisäkseni yhdeksän aivan loistavaa tyyppiä, jotka esittäytyvät alempana. Olen aiemmin tässä blogissa ja vaikka missä kertonut perus faktat itsestäni, mutta kerrataan nyt vielä vähän. Toimin siis viime vuoden Halhallituksen tiedottajana ja siinä samalla viime syksynä myös VYY:n tutorina. Olin syksyllä myös ehdolla ylioppilaskuntamme edustajistoon, johon tulin myös valituksi filosofisen tiedekuntamme yhteiseltä Hallinnoivat Humaanit listalta. Järjestöhommat ovat siis tuttuja jo viime vuodelta, eikä työt tänä vuonna näytä ainakaan vähenevän. Näiden lisäksi olisi syksyllä vielä edessä kandin kirjoittaminen.

Puheenjohtajana hommanani on koittaa pitää langat käsissä ja olla selvillä siitä, mitä tapahtuu ja, että kaikki tapahtuu ajallaan niin kuin pitää. Lisäksi puheenjohtajalle kuuluu hallituksen ja yhdistyksen kokousten koolle kutsuminen ja esityslistan kokoaminen kyseisiin kokouksiin. Näiden perushommien lisäksi toimintaa pyritään kehittämään joka vuosi, tänä vuonna muun muassa tiivistämällä alumniyhteistyötä, aloittamalla jaostotoiminta ja lisäämällä erilaisten matalan kynnyksen kulttuuri- ja liikuntatapahtumien määrää. Edellä luetellun lisäksi pidämme toki tiukasti kiinni perinteistä, eli sitsit, excursiot ja fuksitapahtumat löytyvät myös tänäkin vuonna ohjelmakalenterista! Tämän kaiken ohella muistamme kuitenkin myös tärkeimmän, eli hallintotietelijöiden edunvalvonnan kampuksella. Pyrimme edelleen kehittämään myös tämän saralla toimintaamme ja vaikuttamaan tiedekunnassamme opintoihimme liittyviin asioihin. Tätä auttaa hyvin alkanut oppiainevastaavatoiminta, jota jatkamme myös tänä vuonna.

Minulle tai kenelle tahansa hallituksemme jäsenistä voi laittaa viestiä tai tulla juttelemaan kampukselle, oli asia kuinka pieni tai suuri tahansa! Autamme aina tarvittaessa, ja otamme vastaan palautetta ja ideoita mielellämme!

Nähdään kampuksella ja tapahtumissa!

Emilia Piitulainen, sihteeri

Bonjour!Processed with VSCO with f2 preset Täällä huutelee Emilia eli Halhallituksen sihteeri vuosimallia 2016. Pääaineeni on julkisjohtaminen ja sivuaineenani luen ranskaa. Pöytäkirjojen ja järjestön hallinnollisten asioiden pyörittelyn lisäksi odotan hallittusvuodelta huikeita tapahtumia ja tutustumista jäsenistöön. Ainejärjestöhommien lisäksi toimin tämän vuoden yliopiston EU uralähettiläänä ja aikaisemmin olen ollut mukana mm. tutorina ja SYY-Wasan hallituksessa. Kotikonnuilla on ehtinyt virrata vettä Aurajoessa 21 vuotta meikäläisen maailmassa vaikuttamisen ajan. Elämää yliopiston ja opiskelujen ulkopuolella harrastan työnteon, rugbyn, kuntosalin ja kavereiden kanssa kahvittelun muodossa. Koitan olla hallituksessa se tyyppi, joka tietää mitä tapahtuu, missä, milloin ja miksi, joten tuuhan kysäsee, jos jokin asia mieltä askarruttaa tai ihan vaan höpöttelee!

Camilla Pihlman, rahastonhoitaja

 Heips!camilla Mie oon Camilla ja mä tuun sieltä sun täältä, mutta nykyään olen kovin Vaasalaistunut. Toimin vuonna 2016 Hallinoijat ry:n rahastonhoitajana. Olen siis 21-vuotias ja pääaineenani luen aluetiedettä ja sivuaineenani on julkisoikeus, sekä talous- ja hankintaosaamisen kokonaisuus. Olen tänä vuonna myös aluetieteen oppiainevastaava, joten tuu nykäsee hihasta jos on mitä vaan asiaa liittyen opiskeluun, kursseihin, palautteeseen, hallinnoijiin, hallareihin tai muuten vaan mihin vaan. Mielelläni tutustuisin jäsenistöömme ja hyvin ja paremmin! Oon sillee semi vitsikäs kaveri, mutta harmittavan usein olen ainoa joka vitsini ymmärtää. Anyway kampuksella hengailun ja opiskelun lisäksi puuhaan kaikenlaista. Lähinnä siis kuuntelen hyvää musaa, teen hyvää ruokaa, leivon, syön sekä treffaan ystäviäni. Suurin osa ajasta tulee kuitenkin vietettyä täällä Suomen kauneimmalla kampuksella, erityisesti Tritonian penkkejä kuluttaen. Myönnettäköön, että Vaasan isossa äffässä Fontanassakin tulee joskus (usein) pyörittyä etenkin ysärillä. Moikataan kun tavataan ja tehdään tästä huippu vuosi!

Saimi Valtamäki, koulutuspoliittinen vastaava

Olen Saimi, kolmannen vuoden julkisoikeuden opiskelija ja olen kotoisin Seinäjoelta. Tänä vuonna toimin HalHallituksessa varapuheenjohtajana sekä hoidasaimin koulutuspoliittisen vastaavan pestiä, eli vastaan hallareiden opintoihin ja opiskeluun liittyvästä edunvalvonnasta. Eli jos opintoihin tai kursseihin liittyen herää kysymyksiä, ideoita tai ongelmia, niin minuun saa ja tuleekin olla yhteydessä. Jäsenistön palaute on erittäin tärkeää, jotta kursseja pystytään jatkossa kehittämään. Tänä vuonna meillä on myös viisi oppiainevastaavaa, jotka toimivat myös linkkinä jäsenistön ja tiedekunnan välillä. Oppiainevastaavien yhteystiedot löydät yhdistyksen nettisivuilta. Opintojeni aikana olen kerennyt toimimaan vuoden HalHallituksen sihteerinä sekä yhden syksyn tutorina. Olen todennut, että kaikki tämä oheistoiminta ja niiden tuomat lisähuvit ovat opiskeluajan suola! Muuten vapaa-aikani kuluu kuntosalilla tai ystävien seurassa. Tulkaa rohkeasti nykäisemään hihasta kampuksella ja nähdään kevään tapahtumissa!

Katariina, Metsäranta, tiedottaja

IMG_20160128_131109148 (1)Moikka! Mun nimi Katariina, mutta porukka tapaa kutsua Kataksi. Mä oon toisen vuoden julkisjohtamisen opiskelija ja sivuaineena mulla on viestintä. Mä oon kotoisin peltojen keskeltä Etelä-Pohjammaalta tuppukylästä nimeltä Teuva. Ja ikään täytyy sanoo sen verran, että plakkariin tuli just 21 vuotta. Tänä vuonna toimin Halhallituksen tiedottajana. Tosiaan, mun hommaa on noi sähköpostilistat, sometus ja tää blogi. Pyydän jo etukäteen anteeksi mun tulevia mokia! Opiskelun ja järjestötoiminnan ohella en paljoo harrasta, paitsi sohvalla rötväämistä kissojen kanssa. Kyllä mä myös liikun, mutta lähinnä fiilispohjalta. Lyhyesti virsi kaunis. Kampuksella nähdään!

Laura Sunnari, yhteistyövastaava

laura

Moikka vaan kaikille! Esittelyvuorossa ois vuoden 2016 Halhallituksen yhteistyövastaavana häärivä Laura. Jotkut saattaa muistaa mut vuoden fuksin tittelistä, jonka kävin tyylikkäästi poimimassa hallareiden pikkujouluista. Oon 21-vuotias reissaamista rakastava hölöttäjä, jonka mielestä parhaita asioita maailmassa on jalkapallo ja koti-illat viinin, netflixin ja poikaystävätyynyn kanssa. Kotosin oon Oulun suunnalta, joten mää oon se tyyppi, jonka suusta kuulee välillä vähän hölömön kuulosta murretta. Hallitusvuodelta odotan paljon uusia kokemuksia ja haasteita, sekä tietysti erilaisia hauskoja tapahtumia mahtavalla hallariporukalla. Vaikka mun touhuilu monesti näyttääkin lähinnä kaaokselta oon kuitenkin loppujen lopuksi ihan perillä asioista, joten jos jottain kysyttävää hallareista tai opiskelusta yleensä tulee niin nykäse vaan hihasta. Lupaan vastata parhaani mukaan tai ainakin ohjata kysymään joltain viisaammalta. Tehdään tästä yhessä mahtava vuosi!

Emma-Lotta Annola, yrityssuhdevastaava

Hei kaikki! Olen Emma-Lotta ja btytoimin HalHallituksen yrityssuhdevastaavana tänä vuonna. Pitkän nimeni vuoksi minua voi kutsua myös Lotaksi tai Elaksi tai mikä nimi nyt sitten omaan suuhun parhaalta tuntuu.  Olen 23-vuotias ja kotoisin Lappajärveltä, mutta Vaasassa olen vaikuttanut jo 4,5 vuotta. Tuona aikana ehdin tehdä kaikenlaista, kuten valmistua VAMKista restonomiksi jouluna 2014. Täällä yliopistolla olen melko uusi naama, sillä olen syksyn fuksi. Pääainettahan minulla ei siis vielä ole, mutta julkisjohtaminen olisi tarkoituksena valita.

Vapaa-aikaa minulla ei aina ihan hirveästi ole, sillä työskentelen opiskelujen ohella Amarillossa ja Pinchossa. Silloin, kun vapaa-aikaa liikenee, nautinkin siitä täysin rinnoin. Rakastan tanssimista ja käynkin tanssiskelemassa Fontanan lisäksi Wasa Catsien kanssa pari kertaa viikossa. Hyvä ruoka ja viini ovat minulle myös tärkeitä juttuja erityisesti, kun niistä saa nauttia ihanien ystävien seurassa. Vapaa-ajalla tykkään välillä myös vain olla. Välillä ei ole mitään sen parempaa kuin omalle sohvalle lösähtäminen ja tv:n tuijottelu.

Tulevaa vuotta odotan innolla ja toivotaan, että saan hankittua meille hallareille uusia kivoja yhteistyökumppaneita! Tulkaa ihmeessä juttelemaan ja heittäkää ehdotuksia mahdollisista ja teitä kiinnostavista yhteistyökumppaneista.

Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa tulevissa tapahtumissa ja tietysti myös kampuksella!

Noora Kolkka, projektivastaava

noora

Heippa! Mä oon Noora ja toimin tänä vuonna Hallinnoijat ry:n toisena projektivastaavana, eli toisin sanoen oon se joka järjestää huikeita tapahtumia ja bileitä. Oon tosi innoissani tästä projektivastaavan pestistä, enkä malta millään oottaa että pääsen suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Mä oon 22-vuotias, alunperin kotoisin Seinäjoelta, mutta täälä Vaasassa on tullut asuttua jo melkein kaksi vuotta. Opiskelen pääaineenani julkisjohtamista ja sivuaineena mulla on talous-ja hankintaosaaminen. Vapaa-aikani tykkään kuluttaa pääosin salilla ja kavereiden kanssa hengaillen. Mua saa tulla vetämään hihasta, oli asiaa sitten ihan mihin vaan liittyen! Tästä vuodesta tulee varmasti mahtava! Nähdään kevään tapahtumissa 🙂

Emilia Oksman, projektivastaava

emiliaoHeissan! Mun nimi on Emilia, ja ikää mulla on mittarissa 21-vuotta. Pääaineena mulla on julkisoikeus ja sivuaineena luen verojuridiikkaa. Oon harrastanut hiihtämistä koko pienen ikäni, mutta tällä hetkellä lähinnä vaan salilla käyminen riittää. Olen kotoisin Lahdesta, mutta kuitenkin aika hyvin vaasalaistunut. Hyvin usein mut löytää esimerkiksi Oscarista. Mun pestinä on erilaisten projektien ja excujen järjestäminen, elikkäs jos mieleen juolahtelee hyviä ideoita niin mulle voi rohkeasti tulla kertomaan. Tavoitteena on järjestää ikimuistoisia tapahtumia koko jäsenistölle.

Katriina Nousiainen, liikunta- ja kulttuurivastaava

Moi! Olen Katriina eli HalHallituksen liikunta- ja kulttuurivastaava tänä vuonna. Olen 21-vuotias fuksi eli pääainetta tai muitakaan aineita ei vielä ole. Olen kotoisin nouskukeskeltä Suomen metsiä eli Mäntästä ja olen sopeutunut hyvin tänne meren äärelle. Isona mä aion olla oman alani rautainen ammattilainen. Hallarithan tunnetusti ovat kykeneväisiä mihinkä vain. Hain hallitukseen, koska halusin olla mukana tekemässä ainejärjestöstämme entistä parempaa. Lisäksi olen mielelläni mukana kaikissa tapahtumissa sekä vaikuttamassa asioihimme. Tarkoituksenani on, että jokainen Hallinnoijat Ry:n jäsen kävisi edes kerran (1) Hallarit Hikoilee – tapahtumassa. Toivoisin, että jokaiselle löytyisi mielestä lajia ja mielelläni kuulisin toiveita. Toiveita voi esittää kasvotusten tai sitten sähköpostilla.

 Liikunta on itselleni tärkeää, vaikka olen siirtynyt aktiivisemmasta joukkueurheilijasta penkkiurheilijaksi. Tietyllä tapaa sisälläni asuu myös pieni liikunnanvihaaja, joten josko yhdessä tehtäisiin liikkumisesta mukavampaa. Motivaatiokeinona toimii itselleni ainakin erittäin hyvin sosiaalinen paine. Lisäksi joudun seuraamaan urheilua (pakosta), kun kotonani asuu jääkiekkoilija. Vapaa-ajalla muuten viihdytän itseäni Netflixin loistavalla valikoimalla.

 Tuu kattoo millane meininki Hallareilla on erilaisten liikuntatapahtumien merkeissä!