Liity jäseneksi

” 4§ Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Vaasan yliopistossa hallintotieteen kandidaatin tutkintoa, maisterin tutkintoa tai hallintotieteiden jatko-opintoja suorittava luonnollinen henkilö, joka on maksanut jäsenmaksun.
Yhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä sekä luonnollinen henkilö että oikeuskelpoinen yhteisö.”

Hallintotieteiden opiskelijana sinun kannattaa ehdottomasti liittyä ainejärjestöömme!

Yhdistyksen jäsenenä saat edunvalvontaa kampuksella, alennuksia omien tapahtumiemme ja tuotteidemme hinnoissa (excut, bileet, haalarimerkit jne.) sekä yhteistyökumppaneidemme tuotteista.

Hallinnoijat ry:n jäsenmaksu on 20 €. Maksettuasi jäsenyyden kerran sinun ei tarvitse maksaa uudelleen, jäsenyys on voimassa koko opiskeluaikasi. Hallinnoijat ry:n Kannatusjäsenmaksu on 20 €.

Kannattajajäsenyys on voimassa vuosittain.
Jäsenyys ostetaan ja rekisteröidään Kide.appiin. Syksyn 2020 aikana kaikkien nykyisten jäsenien tulee rekisteröityä Kide.appiin saamansa maksuttoman linkin kautta. 

Kannattajajäsenyys ja varsinainen jäsenyys alkaen 2020 löytyvät Kide.appistä hakusanalla ”Hallinnoijat”

Maksettuasi jäsenmaksun ole yhteydessä hallinnoijat ry:n hallitukseen.
Yhteisen sopimuksen mukaan sinulle toimitetaan jäsenmerkki.
Perinteisesti jäseneksi liitytään lukukauden alkaessa Halhuoneella sekä ensimmäisen viikon tapahtumissa. Näistä saat myös jäsenmerkin heti mukaasi. Kide.appin lompakossa on kohta ”Jäsenyydet”, joka toimii todistuksena kun haluat nauttia jäseneduista yhteistyökumppaneillamme ja tapahtumissa. Vanhat jäsentarrat korteissa toimivat myös ja niitä on edelleen mahdollista saada Halhuoneelta jäsenyystodistusta vastaan.

Sähköposti: temppeli@uva.fi