Isot onnittelut opiskelupaikastasi! Mahtavaa, että olet valinnut Vaasan ja hallintotieteet!

Nyt kun pääsykokeista on selvitty ja opiskelupaikka odottaa, voi suunnata katseen jo syksyn yliopistoelämän alkuun. Uuden opiskelijan, fuksin, alkusyksy on täynnä uutta tietoa ja uusia ihmisiä. Älä huoli, täällä odottaa joukko innokkaita auttajia kaikessa mahdollisessa opiskelijaelämään liittyen.

Hallinnoijat ry on Vaasan yliopistossa hallintotieteitä opiskelevien oma ainejärjestö. Tehtävämme on valvoa ja edistää hallintotieteiden opiskelijoiden etua sekä koulutuksen asemaa yliopistolla. Järjestämme myös runsaasti erilaisia tapahtumia, muun muassa akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä, liikuntakokeiluja ja työelämävierailuja. Tekemistä siis riittää luentosalien ja opintojen ulkopuolellakin. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme etuja paikallisiin palveluihin. Suurin osa opiskelijoista kuuluu opintojensa aikana oman alansa ainejärjestöön, liity siis mukaan syksyllä!

Viimeiset kaksi opiskeluvuottani ovat olleet mielettömiä, opiskelu todella on elämän parasta aikaa! Lämpimästi tervetuloa hallareiden joukkoon!

Roosa Kesonen
Puheenjohtaja
Hallinnoijat ry


Näiltä sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa opinnoista ja yliopistoelämästä.